nieuws

Bespaar 75% op de energiekosten met Hobart

Services

Het gebruik van de Hobart GB-68 gasbooster kan maar liefst een besparing van 75% op uw energiekosten opleveren. Dat betekent in sommige gevallen een besparing van ruim 30.000 euro na tien jaar.

Bespaar 75% op de energiekosten met Hobart

Met de Hobart GB-68 gasbooster kunt u dus tot 75% op uw energiekosten in de vaatwaskeuken besparen. Waarom? De gasbooster heeft een alternatieve verwarmingsbron, verwarmt het naspoelwater, de wastanks en de droger. Bovendien is er minder kans op piekbelasting bij grootverbruik. De onderhoudskosten van de gasbooster zijn laag en hij is zeer compact en met één knop te bedienen. Ook geschikt voor o.a. rekkentransport en transportband vaatwasmachines.

Kijk voor informatie over de Hobart gasbooster op: www.hobartnederland.nl. Wilt u direct contact met één van onze verkoopmedewerkers? Neem dan contact op met de Verkoop Binnendienst op telefoonnummer 0348 – 462602.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels