nieuws

Nederlanders kritisch over smaak biologische producten

Services

Ruim een derde van de Nederlandse bevolking is van mening dat biologisch niet beter smaakt. Jongvolwassenen van 16-34 jaar zijn nog veel kritischer op dit vlak. Maar liefst 50 procent van hen vindt biologische voeding niet beter smaken. Eén op de vijf Nederlanders vindt de smaak wel beter en een aanzienlijk deel van Nederland twijfelt (42 procent).

Nederlanders kritisch over smaak biologische producten

Dit is één van de uitkomsten uit de Focus on Food onderzoeken die marktonderzoekbureau Trendbox recent heeft uitgevoerd onder representatieve landelijke steekproeven van 500 Nederlanders en 700 mensen die boodschappen doen.
50-plussers zijn een stuk positiever is. Slechts een kwart is van mening dat voeding van biologische komaf niet beter smaakt. Neutraal van opstelling is bijna de helft en 26 procent is zelfs van mening dat biologisch eten beter smaakt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels