nieuws

Verwenbonnen voor patiënten in Flevoziekenhuis

Services

Bezoekers van het Flevoziekenhuis in Almere kunnen patiënten een ‘verwenbon’ cadeau doen. Er zijn verwenbonnen te koop voor een bezoek aan de kapper of (medisch) pedicure, een hand- of voetmassage of een schoonheidsbehandeling.

Verwenbonnen voor patiënten in Flevoziekenhuis

Patiënten die een verwenbon ontvangen, kunnen tijdens hun verblijf in het ziekenhuis de verpleegkundige vragen om een afspraak te maken met een ‘behandelaar’ naar hun keuze. De verwenbonnen variëren in prijs tussen de 20 euro en 35 euro voor een behandeling van 30 minuten. Ze zijn verkrijgbaar in de centrale hal en binnenkort ook online.

Initiatief van medewerkers
Vier medewerkers van het Flevoziekenhuis zijn het verwenbonnenproject voor eigen verantwoordelijkheid gestart. Het ziekenhuis ondersteunt dit initiatief omdat het goed past bij de mensgerichte zorgvisie van het ziekenhuis. Veel patiënten voelen zich ‘beter’ door wat extra aandacht voor hun uiterlijk, kort na een operatie of behandeling.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels