nieuws

JohnsonDiversey verandert naam in Diversey

Services

ohnsonDiversey, wijzigt de naam in Diversey. Ook de werkmaatschappijen van de onderneming krijgen nieuwe namen die verwijzen naar Diversey. Tegelijk met de naamsverandering introduceert Diversey, Inc. een nieuwe merkidentiteit en slogan: “for a cleaner,
healthier future”.

JohnsonDiversey verandert naam in Diversey

De wijzigingen worden in de komende twee jaar in
fasen geïntroduceerd. Diversey zal haar nieuwe merk groots presenteren tijdens de ISSA/INTERCLEAN, de grootste internationale vakbeurs voor de professionele schoonmaak, van 26 tot en met 29 april in Amsterdam. Vlak vóór ISSA/INTERCLEAN organiseert Diversey een topbijeenkomst van een dag over klimaatverandering.
Met een jaaromzet van meer dan 3,0 miljard dollar in meer dan 175 landen is Diversey een toonaangevende wereldwijde aanbieder van professionele totaaloplossingen voor reiniging en hygiëne. Het bedrijf bedient klanten in de schoonmaakbranche, horeca, retail, gezondheidszorg, overheid en food & beverage industrie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels