nieuws

Nieuwe Cafitesse C2100 en C3100

Services

De Cafitesse 3100 heeft ruimte voor 340 bekers en een beker koffie is binnen 13 seconden klaar; een pot binnen een minuut. Door een toename van de opslagcapaciteit voor ingrediënten is bijvullen pas nodig na 750 koppen koffie. Bijvullen en schoonmaken is volgens de leverancier eenvoudig.
“Natuurlijk bieden de Cafitesse C2100 en Cafitesse C3100 de bekende voordelen van Cafitesse. Lekkere Cafitesse-koffie van Douwe Egberts waarvan de sterkte en de toevoeging van melk en suiker naar ieders persoonlijke smaak geregeld kan worden. En daarnaast de keuze uit vier extra ingrediënten (chocolade, thee, soep of decaf).”
Meer informatie: www.decs.nl

Nieuwe Cafitesse C2100 en C3100

Douwe Egberts introduceert geheel vernieuwde Cafitesse-koffiemachines. De nieuwe Cafitesse C2100 en Cafitesse C3100 zijn de opvolgers van de bekende C2000 en C3000. “Dankzij een slim design zijn ze makkelijk in het gebruik.” Ze zijn een stuk kleiner dan hun voorgangers en passen in elke keuken en pantry.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels