nieuws

Autobar introduceert nieuwe koffieautomaten

Services

Met de introductie van Virtu I & II zet Autobar Holland de nieuwe standaard in smaak, gebruiksgemak, energieverbruik en design. Virtu I en II zijn twee nieuwe, exclusieve table top koffieautomaten die volgens de leverancier naast warme dranken van uitstekende kwaliteit ook een grote mate van flexibiliteit bieden. “Typerend is het full colour touch screen, […]

Autobar introduceert nieuwe koffieautomaten
Cafebar 932

Met de introductie van Virtu I & II zet Autobar Holland de nieuwe standaard in smaak, gebruiksgemak, energieverbruik en design. Virtu I en II zijn twee nieuwe, exclusieve table top koffieautomaten die volgens de leverancier naast warme dranken van uitstekende kwaliteit ook een grote mate van flexibiliteit bieden. “Typerend is het full colour touch screen, een praktische eyecatcher die uniek is in dit automatensegment.”
De Virtu I combineert de kwaliteit van versgezette koffie met veel keuzemogelijkheden. De automaat is verkrijgbaar in een vriesdroog, fresh-brew en een exclusieve bonenuitvoering. De Virtu II heeft meer capaciteit en is bovendien leverbaar als volautomaat.
De Virtu I en II kunnen ook geleverd worden met een papierloos filtersysteem: Coex-brewer. Beide automaten voldoen aan strenge milieu- en veiligheidseisen en zijn ze standaard voorzien van energiespaarstanden.
Meer informatie: www.autobar.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels