nieuws

Doorstart voor Prismant

Services

Kennis en expertisecentrum Prismant gaat door als onderdeel van certificeringsorganisatie Kiwa onder de nieuwe naam Kiwa Prismant. De organisatie richt zich op informatie- en onderzoeksdiensten met gerelateerd advies en opleiding.

Doorstart voor Prismant

Kiwa Prismant wordt een zelfstandige BV  binnen de Kiwa-groep. De standplaats blijft Utrecht. De algemene consultancy activiteiten gaan zelfstandig verder onder de naam CC Zorgadviseurs. De leiding van Kiwa Prismant is in handen van algemeen directeur Sjaak Peters en directeur Guus van Montfort. Het eerste doel is Prismant te herpositioneren als een kwalitatief hoogwaardige kennisorganisatie met een nadrukkelijke focus op de zorg sector en individuele cliënt c.q. patiëntbehoeften.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels