nieuws

Holland Food Service lanceert nieuwe website

Services

Holland Food Service, de versleverancier voor de zorginstellingen, heeft een compleet nieuwe website gelanceerd. De website heeft een nieuw design gekregen en geeft een goed beeld van de producten en diensten van Holland Food Service. Goede communicatie met klanten en relaties wordt immers steeds belangrijker en het internet is een onmisbaar medium geworden.

Holland Food Service lanceert nieuwe website

Frank Kampschreur, directielid van Holland Food Service, geeft aan dat naast een goed product en prijs, een heldere communicatie volgens de klant heel belangrijk is. “Uit de klanttevredenheids- en imago-onderzoeken die wij periodiek uitvoeren blijkt, dat communicatie in de top 3 van meest belangrijke punten in de beoordeling van een versleverancier staat. Op onze nieuwe website geven wij overzichtelijk aan wat wij voor onze relaties kunnen betekenen. Met een mailingmodule die we nog aan onze website zullen koppelen, kunnen we onze klanten snel informeren over actuele zaken.” Holland Food Service ondervindt daarnaast een grote stijging in bestellen via het internet. “Vooral de laatste twee jaar gaat het hard”, aldus Kampschreur. “Het bestellen via onze internetapplicatie biedt de relatie dan ook veel voordeel: altijd actuele product- en prijsinformatie, bestelhistorie, maar ook uitgebreide managementreportages en een budgetbeheerssysteem. In dat laatste gaan wij heel ver en daarin zijn wij dan ook uniek.”

De nieuwe website geeft tevens een vooruitblik op een totaal nieuw maaltijdconcept, dat Holland Food Service vanaf juni op de markt zal brengen. Kampschreur: “Binnen het nieuwe ‘Four Seasons Maaltijdconcept’ kunnen wij onze klanten een lage vaste maaltijdprijs per persoon per dag aanbieden. We hebben hiervoor een menucyclus opgesteld op basis van hoogwaardige convenience componenten uit onze eigen keuken. De warme maaltijd is modulair uit te breiden met supplementen zoals soepen, desserts en bijgerechten uit verschillende prijsklassen. Alle prijzen zijn per verstrekkingseenheid, zodat de klant altijd weet wat hij per cliënt zal uitgeven. Het bepalen en beheersen van het budget is hiermee zeer eenvoudig. Aan de achterkant wordt alles gestuurd via slimme automatiseringssystemen. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden een bezoek brengen aan onze nieuwe website www.hollandfoodservice.nl!”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels