nieuws

Lekkere kop soep zonder smaakversterkers

Services

Biologische soepen, soep met verse ingrediënten uit de regio of verpakkingen die nog beter zijn afgevuld om maar zo weinig mogelijk lucht te transporteren. Op alle fronten houden soepleveranciers zich bezig met het thema duurzaamheid. Toch blijft smaak het uitgangspunt:. soep moet bovenal lekker zijn.

Lekkere kop soep zonder smaakversterkers

Het Brabantse Henri is een sprekend voorbeeld van een leverancier die voor zijn soepen zoveel mogelijk ingrediënten uit het seizoen en uit de eigen streek gebruikt. “Want dan zijn ze op zijn lekkerst”, weet marketingmanager Els van Olphen. “Voor onze aspergesoep bijvoorbeeld gebruiken we uitsluitend verse asperges, rechtstreeks uit de koude grond.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels