nieuws

Minder natrium, maar wel de smaak van zout

Services

Van Oordt PortionPack heeft zout met verlaagd natriumgehalte verpakt in een stick van 1 gram op de markt gebracht. Natrium is, samen met kalium, belangrijk voor regeling van de bloeddruk. Echter een teveel kan bij mensen leiden tot een te hoge bloeddruk. Voor de mensen die wel graag de smaak van zout hebben, maar het […]

Minder natrium, maar wel de smaak van zout

Van Oordt PortionPack heeft zout met verlaagd natriumgehalte verpakt in een stick van 1 gram op de markt gebracht. Natrium is, samen met kalium, belangrijk voor regeling van de bloeddruk. Echter een teveel kan bij mensen leiden tot een te hoge bloeddruk. Voor de mensen die wel graag de smaak van zout hebben, maar het gebruik van natrium willen beperken, heeft Van Oordt PortionPack naast gewoon zout nu ook zout met gereduceerd natriumgehalte in een stick. De helft van het natrium is vervangen door alternatieve mineralen. De sticks bevatten 1 gram zout en worden geleverd in een dispenserdoos met 750 stuks.

Meer informatie www.oordt.com.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels