nieuws

Van Zwanenburg introduceert Thuis uit huis

Services

Met het concept Thuis uit Huis levert Van Zwanenburg een actieve bijdrage aan kleinschalige woonvormen. Op de foto staat het concept van het keuken en inrichtingsmateriaal vanaf zes personen afgebeeld. “Dit concept straalt Hollandse gezelligheid en herkenbaarheid uit. Hiermee tracht Van Zwanenburg een huiselijke sfeer te creëren. Van Zwanenburg werkt overwegend met professioneel materiaal maar […]

Van Zwanenburg introduceert Thuis uit huis

Met het concept Thuis uit Huis levert Van Zwanenburg een actieve bijdrage aan kleinschalige woonvormen. Op de foto staat het concept van het keuken en inrichtingsmateriaal vanaf zes personen afgebeeld. “Dit concept straalt Hollandse gezelligheid en herkenbaarheid uit. Hiermee tracht Van Zwanenburg een huiselijke sfeer te creëren. Van Zwanenburg werkt overwegend met professioneel materiaal maar wel met een huiselijke uitstraling. Dit heeft als voordeel dat het duurzamer is waardoor vervanging minder snel nodig is. En de materialen zijn nog lange tijd na te leveren.”
Meer informatie: www.vanzwanenburg.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels