nieuws

Biologische producten smaakvol, belevingsvol en authentiek

Services

Net als in de horeca en catering groeit ook binnen de zorg de belangstelling voor biologische producten. Daarmee kunnen instellingen hun patiënten of bewoners immers niet alleen verantwoord, maar ook smaak- en belevingsvol eten en drinken aanbieden, iets waaraan volgens leveranciers van biologische producten steeds meer behoefte is.

Biologische producten smaakvol, belevingsvol en authentiek

Van instellingen die biologisch willen inkopen wordt vaak wel enige flexibiliteit gevraagd. “We zijn afhankelijk van wat de natuur ons geeft.”
Vanuit het mooie Ouddorp levert Jus de Pommes een bijzonder assortiment (h)eerlijke natuurzuivere en duurzame vruchtensappen, waarvan het appel- en sinaasappelsap volledig biologisch zijn. “Maar nog niet alles”, vertelt Jan van Kempen, die de sappen samen met zijn vrouw Lenie promoot en verkoopt, “want we kunnen wel een groter biologisch assortiment leveren, maar er moet ook voldoende vraag naar zijn. Bovendien is het nog moeilijk haalbaar alles biologisch te doen, want de producten moeten wel het hele jaar door geleverd kunnen worden.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels