nieuws

Concepten voor gastvrijheid

Services

Zo’n twintig managers van ziekenhuizen en zorginstellingen kwamen onlangs bijeen in de Keukenhof om ideeën uit te wisselen en inspiratie op te doen op het gebied van gastvrijheid.

Concepten voor gastvrijheid

Ze beluisterden het concept van de Keukenhof en de sterke punten van het Elkerliek ziekenhuis, winnaar van de Gastvrijheidszorg Award 2010. Ook beoordeelden ze op uitnodiging van gastheer Douwe Egberts Coffee Systems (DECS) een prototype trolley voor koffie en koude dranken.

Wil je succesvol zijn op het gebied van gastvrijheid, dan moet je niet bang zijn om hard te werken aan het motiveren van de medewerkers en je product continu transformeren en verbeteren. Deze raad gaf Pieter de Vries, directeur van de Keukenhof, zijn toehoorders tijdens een bijeenkomst van zorgmanagers op het gebied van eten en gastvrijheid, georganiseerd door DECS.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels