nieuws

Redbeans introduceert de Beanmachine® Double D

Services

De juiste zetmethode en apparatuur maken het verschil tussen een kopje slootwater en bruin goud. Daarom introduceert Redbeans voor de zakelijke markt een nieuwe telg in de snel groeiende Beanmachine-familie. De spiksplinternieuwe Beanmachine Double D is een koffieautomaat werkend volgens espressotechniek met verse bonen, uitgerust voor het grote werk. De Beanmachine helpt zonder problemen 25 […]

Redbeans introduceert de Beanmachine® Double D
HOB Ouder Amstel. Urbain Trade, Amsterdam. Paul (links) en Urbain Watjer met blikken autootje uit Uganda.

De juiste zetmethode en apparatuur maken het verschil tussen een kopje slootwater en bruin goud. Daarom introduceert Redbeans voor de zakelijke markt een nieuwe telg in de snel groeiende Beanmachine-familie.

De spiksplinternieuwe Beanmachine Double D is een koffieautomaat werkend volgens espressotechniek met verse bonen, uitgerust voor het grote werk. De Beanmachine helpt zonder problemen 25 tot 40 personen aan de lekkerste espresso, café crème, cappuccino en andere variaties op basis van verse bonen.

Deze nieuwste Beanmachine heeft volgens de leverancier een strak en tijdloos design en is gebruiksvriendelijk door het touchscreen. “Zo maakt de Double D, net als de andere Beanmachines, de lekkerste koffie van versgemalen bonen bereikbaar met slechts een simpele druk op de knop. De machine is verder geschikt voor het zetten van een kan koffie, heeft een sterkteregeling en een energiebesparende timerfunctie.”

Meer informatie: www.redbeans.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels