nieuws

Patiënten slaan eerste paal MeanderMC

Services

Vrijdag 27 augustus is de officiële start van de bouwwerkzaamheden voor het nieuwe ziekenhuis van Meander Medisch Centrum aan de Maatweg in Amersfoort. De eerste paal wordt geslagen door een aantal patiënten van het ziekenhuis.

Patiënten slaan eerste paal MeanderMC

 

Naast het slaan van de eerste paal  zal op 27 augustus ook een kinderschilderij worden onthuld. Kinderen van medewerkers van het ziekenhuis worden uitgedaagd om een mooi schilderij te maken over het nieuwe ziekenhuis. Daaruit wordt een winnend schilderij gekozen.

In het nieuwe Meander Medisch Centrum komen 600 eenpersoonskamers, een grote spoedeisende hulppost met daaraan gekoppeld de huisartsenpost met een 24 uurs- apotheek. Ook biedt het nieuwe ziekenhuis ruimte aan een winkelgebied, een eigen Meanderacademie, restaurants en koffiecorners.

In 2013 gaat de nieuwe locatie aan de Maatweg open en worden de locaties Amersfoort Lichtenberg en Elisabeth gesloten. In Baarn blijft Meander Medisch Centrum een volwaardige ziekenhuislocatie houden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels