nieuws

Van Oordt broodbeleg van vierkant naar rond

Services

De broodbeleg lijn van Van Oordt is vanaf september/oktober verkrijgbaar in een ronde cup. Door de ronde vorm zijn de cups eenvoudiger te openen. Bovendien krijgen de cups 14 gram voortaan een inhoud van 15 gram: meer om van te genieten en u betaalt niets extra’s. U kunt nog steeds kiezen voor een doos à […]

Van Oordt broodbeleg van vierkant naar rond

De broodbeleg lijn van Van Oordt is vanaf september/oktober verkrijgbaar in een ronde cup. Door de ronde vorm zijn de cups eenvoudiger te openen. Bovendien krijgen de cups 14 gram voortaan een inhoud van 15 gram: meer om van te genieten en u betaalt niets extra’s. U kunt nog steeds kiezen voor een doos à 240 cupjes en een kleinere verkoopeenheid (tray à 80 cupjes). Zoals u kunt zien, hebben de cupjes een nieuw smakelijk en fris design, maar natuurlijk krijgt u de vertrouwde kwaliteit.

Van Oordt biedt met haar eigen broodbeleg lijn een grote diversiteit aan lekkernijen voor op brood, zoals jam, pasta, stroop en hagelslag. De producten hebben een goede prijskwaliteitverhouding en zijn daarmee zeer geliefd binnen Care & Cure. Echter de cups hebben een zeer mooi design en vinden daarom ook hun plaats binnen catering en hotellerie.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels