nieuws

Bewoners Buytenhage gaan voor puur natuur

Services

Vijftig bewoners van zorgcentrum Buytenhaghe in Zoetermeer, onderdeel van De Vierstroom, verzamelden zich onlangs in het zorgrestaurant voor een proeverij van vruchtensappen van leverancier Jus de Pommes. In kleine bekertjes keurden ze acht smaken. “Nu blijkt dat de bewoners het lekker vinden, gaan we de sappen verkopen in onze winkel en in het restaurant.”

Bewoners Buytenhage gaan voor puur natuur

Voor zorgcentrum Buytenhaghe in Zoetermeer is een proeverij van vruchtensappen van leverancier Jus de Pommes uit Ouddorp een mooie gelegenheid om de voorkeuren van de bewoners te onderzoeken. Teamleider interne dienst Lia Eerbeek: “Veel van onze bewoners hebben een agrarische achtergrond. Ze hechten aan de goede producten van vroeger en willen voor een mooie kwaliteit best een dubbeltje meer betalen. Als deze sappen in de smaak vallen, kunnen we ze gaan verkopen in onze winkel en, per glas, in het restaurant. Bovendien levert zo’n proeverij weer een gezellige middag op.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels