nieuws

Proef je eigen smaak op Deli XL Beurs

Services

Van maandag 13 tot en met woensdag 15 september organiseert Deli XL haar jaarlijkse Foodservice Fair. De beurs staat dit jaar volledig in het teken van de eigen smaak van de ondernemer of kok.

Proef je eigen smaak op Deli XL Beurs

Onder het thema ‘Proef je eigen smaak’ brengt Deli XL op de beurs vragen en oplossingen bij elkaar. Zo vinden ondernemers en managers op het paviljoen ‘Proef je eigen resultaat’ efficiency-verhogende en kostenbesparende programma’s en diensten. Vinden koks op het paviljoen ‘Proef je eigen assortiment’ alles op het gebied van vers, convenience, wijn, koffie en non food. Op het derde paviljoen ‘Proef je eigen innovatie’ maken bezoekers kennis met de laatste trends en ontwikkelingen en bij ‘Proef je eigen inspiratie’ wordt kennis gedeeld tijdens boeiende presentaties, kookdemonstraties, workshops en seminars.

Iedere dag vinden er demonstraties en evenementen plaats. Zo is er op maandag een trendsessie voor de horeca, met input van Shoot my Food, is er op dinsdag een seminar over gastvrijheid in de zorg en vindt de ontknoping van de Koks! Innovatie Trofee plaats. De woensdag staat in het teken van MVO, waar organisaties kennis en ervaringen delen over duurzaam ondernemen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels