nieuws

Zwanenberg komt met hersluitbare verpakking met tien plakken

Services

Zwanenberg heeft een nieuw verpakkingsconcept ontwikkeld: vleeswaren en kaas in een hersluitbare verpakking met een standaardinhoud van tien plakken. De verpakking is afgestemd op het aantal bewoners in een kleinschalige woongroep plus een extra plak, zodat de zorgmedewerker ook een belegde boterham mee kan eten.

Zwanenberg komt met hersluitbare verpakking met tien plakken

Door de hersluitbaarheid zijn geopende verpakkingen goed te bewaren in de koelkast. Dit heeft volgens de leverancier als voordeel dat er ook verschillende verpakkingen tegelijkertijd geopend kunnen zijn zonder dat dit gevolgen heeft voor de versheid. “Dit biedt de bewoners meer keuze en variatie in hartig beleg. Bovendien is de verpakking voorzien van een EAN-code, waardoor deze ook kan worden aangeboden in ziekenhuiswinkels; ideaal voor zowel gasten als bezoekers.”

Kijk voor meer informatie op www.zwanenbergfoodservice.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels