nieuws

Douwe Egberts opent koffiehuis op Vakbeurs Facilitair

Services

Douwe Egberts Coffee Systems opent op de Vakbeurs Facilitair een koffiehuis. “Geïnspireerd door de speelse stijl van het Douwe Egberts Koffiehuis, een sfeervolle plek die eerder dit jaar is geïntroduceerd op muziekfestivals, is het nu aan beursbezoekers om verwelkomd te worden in deze opvallende setting, die de rijke geschiedenis ademt van Nederlands meest geliefde koffie- en theemerken.”

Douwe Egberts opent koffiehuis op Vakbeurs Facilitair

De koffie- en theevoorziening heeft een belangrijke functie binnen organisaties. Zo blijkt uit onderzoek van Multiscope (2011) dat 82% van werkend Nederland inspiratie krijgt van goede koffie. Douwe Egberts heeft dan ook tot doel om bezoekers goede ideeën te laten opdoen voor de koffie- en theevoorziening. Er is gelegenheid om onder genot van kwalitatieve koffie of thee talrijke mogelijkheden persoonlijk te bespreken. Naast een uitgebreide tentoonstelling van Douwe Egberts koffiemachines, is het bezoek welkom om te proeven van melanges onder begeleiding van smaakexperts.

“We hebben een sfeervolle omgeving geschept waar alles te vinden is voor de warme drankenvoorziening in de buitenshuismarkt. Facilitair Nederland is van harte welkom voor een advies op maat dat leidt tot een totaaloplossing die voorziet in heerlijke koffie.” aldus standhouder Jasper Kooijmans.

Het Douwe Egberts Koffiehuis is te vinden in de Baroniehal, standnummer 6.130.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels