nieuws

Horecava zet lekker duurzaam Nederland op de kaart

Services

Op de komende Horecava worden lekkere, duurzame gerechten uit de regio op de kaart gezet met de campagne Tafelen in Nederland – Lekker Duurzaam. Naast streekgerechten worden op de beurs ook concepten van over de grens voor het voetlicht gebracht. In beide gevallen ligt het accent op gezonde en eerlijke producten.

Horecava zet lekker duurzaam Nederland op de kaart
Amsterdam RAI; Horecava Dinsdag 11 Januari 2011

De beursvloer is ook de komende editie weer ingedeeld in themawerelden, waar bezoekers gerichte informatie over hun eigen vakgebied kunnen vinden. De themawereld MARKT, vooral interessant voor de zorgsector, bestaat vijf jaar.

De Horecava is in 2012 als vanouds weer ingedeeld in themawerelden. Bezoekers die zich willen laten informeren over de nieuwste trends kunnen terecht op de themawereld INNOVEER! Hier worden op maandag 9 januari om 13.00 uur ook de resultaten gepresenteerd van een onderzoek onder de lezers van Gastvrije Zorg over het thema De Multiculturele Keuken.

Verder zijn hier de nominaties te zien voor de Horecava Innovation Award. Deze award kent voor het eerst ook een publieksprijs. Op de themawereld MARKT worden ter ere van het vijfjarig jubileum extra veel proeverijen, boekpresentaties en culinaire workshops georganiseerd. Ook is er een kookwedstrijd. Vijftig ambachtelijke producenten tonen op MARKT hun producten.

Lees meer over de Horecava in het nieuwe nummer van Gastvrije Zorg, dat op 16 december verschijnt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels