nieuws

Gerechten ABC voor afnemers

Services

Leverancier Voedingsservice Heuvelrug in Soesterberg heeft een gerechten ABC opgenomen op de vernieuwde website. Volgens directeur Wim Kruithof kunnen klanten daarmee snel zien waar een bepaald gerecht uit bestaat. Binnenkort start de leverancier met een internetbestelsysteem voor woongroepen.

Gerechten ABC voor afnemers

Voedingsservice Heuvelrug (VHS) is voortgekomen uit de verzelfstandigde keukens van de zorgorganisaties Abrona en Bartiméus. De organisatie levert aan zorginstellingen, de thuiszorg, kleinschalige woonvormen en bedrijfsrestaurants. VHS heeft zich gespecialiseerd in innovatieve concepten. Daarbij zijn vers, op maat gekookt en een herkenbare smaak belangrijke onderdelen. Volgens directeur Wim Kruithof, die zijn bedrijf omschrijft als de innovatieve partner voor kwaliteitsmaaltijden op grote schaal, passen de nieuwe concepten bij de actuele kostenbeheersing op de zorgafdeling. Naast de site is ook het logo vernieuwd.
Binnenkort start VSH met een internetbestelsysteem voor woongroepen. “Het zal de menukeuze vereenvoudigen. Wij denken graag mee met onze klanten, daarom hebben we het Gerechten ABC op de site geplaatst. Met deze service kunnen klanten snel zien waar een bepaald gerecht uit bestaat. In de praktijk blijkt namelijk dat klanten uit de instellingen of klanten in de thuissituatie vaak niet precies weten waar een product voor staat. We leggen uit wat groente bonne femme nu precies is of een procureurlapje. “  VSH onderzoekt nog hoe mensen met een visuele beperking ook gebruik kunnen maken van dit bestelsysteem.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels