nieuws

Nieuwe lijn buffetwagens: to you

Services

Breakfast to you, Snack to you en Coffee to you zijn de drie nieuwe buffetwagens die temp-rite International volgende maand op de beurs Zorgtotaal 2011 presenteert.

Nieuwe lijn buffetwagens: to you

De leverancier geeft aan dat deze nieuwe generatie buffetwagens is ontwikkeld op basis van de succesvolle Serve-Rite buffetwagen, die temp-rite sinds 2006 levert. De wagens zijn ook in een kleinere variant verkrijgbaar, die vooral geschikt is voor kleinere afdelingen.

“De gehele to you-lijn kenmerkt zich door een modern en uitnodigend uiterlijk dat in de basis is geïnspireerd door de Nieuwe Hollandse School. Deze stroming kenmerkt zich met het gebruik van ronde vormen, vrijstaande elementen en gevarieerd materiaalgebruik. Hiermee komt temp-rite tegemoet aan de marktwens om meer vriendelijkheid te brengen. De zachtere vormen, in combinatie met meer dan 750 mogelijke kleuren en design, brengen de complete lijn dichter bij de gast. De vrijstaande elementen benadrukken de openheid van de lijn en dragen actief bij aan de interactie tussen bediening en gast.”

De vrijwel complete to you-lijn, inclusief de samen met Douwe Egberts ontwikkelde Coffee to you, is op stand E014 in Hal 10 aanwezig en wordt gecomplementeerd door de Temp-Classic regeneratiebuffetwagen.
Meer informatie: www.temp-rite.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels