nieuws

Samenwerkingsovereenkomst Jeroen Bosch Ziekenhuis en Sodexo

Services

Sodexo Health Care gaat per 1 mei a.s. de horeca- en retailactiviteiten voor patiënten, bezoekers, huurders en personeel van het Jeroen Bosch Ziekenhuis verzorgen. De beide organisaties hebben daartoe gisteren een samenwerkingsovereenkomst ondertekend, die een looptijd heeft van zeven jaar.

Samenwerkingsovereenkomst Jeroen Bosch Ziekenhuis en Sodexo

Sodexo gaat in het Jeroen Bosch Ziekenhuis met haar gastvrijheidsconcept Moment’to werken. Moment’to sluit aan bij het ambitieniveau van het ziekenhuis en draagt bij aan een gastvrije ontvangst in het ziekenhuis. Moment’to wordt toegepast in het ruim opgezette en trendy grand café op het Kerkplein, dat een royale keuze zal bieden aan à la minuut bereide gezonde gerechten. Op het boulevardterras komt de koffiecorner ‘Aspretto’. Verder exploiteert Sodexo de eigentijdse cadeau- en take-away shop op de boulevard.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels