nieuws

Handige 10-plaksverpakking vleeswaren en kaas

Services

Om de groeiende vraag vanuit de zorgsector naar gemak, keuze en variatie voor de gasten te beantwoorden, introduceert Zwanenberg tijdens de vakbeurs Zorgtotaal een nieuw verpakkingsconcept voor gesneden vleeswaren en kaas.

Handige 10-plaksverpakking vleeswaren en kaas

De zorgsector is aan het veranderen. Beleving, gemak en gastvrijheid staan steeds meer centraal in de zorg. De huidige en toekomstige cliënten en patiënten bepalen zelf wat zij willen. Er is sprake van meer maatwerk en een omslag naar kleinschaliger wonen. Eten en drinken spelen hierbij een belangrijke rol. Zo heeft iedere gast zijn of haar specifieke wensen op het gebied van broodbeleg.

Hersluitbaar
Zwanenberg speelt in op deze ontwikkelingen met een nieuwe 10-plaksverpakking. Michel Schuirink van Zwanenberg Foodservice licht toe: “Deze verpakking is afgestemd op het aantal bewoners in een kleinschalige woongroep. Door de hersluitbaarheid zijn geopende verpakkingen goed te bewaren in de koelkast. Dit heeft als voordeel dat er ook meerdere verpakkingen tegelijkertijd geopend kunnen zijn, zonder dat dit gevolgen heeft voor de versheid. Dit biedt de bewoners meer keuze en variatie in hartig beleg. Bovendien is de verpakking voorzien van een EAN-code. Daardoor kan zij ook worden aangeboden in ziekenhuiswinkels.” Het verpakkingsconcept wordt geïntroduceerd op de vakbeurs Zorgtotaal.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels