nieuws

Inspiratie op koffie-en theegebied in Studio DE

Services

In Studio DE, vindt het management van zorginstellingen inspiratie en kennis op koffie- en theegebied. De merken van Douwe Egberts Coffee Systems – Douwe Egberts, Pickwick, Cafitesse- vormen het hart van Studio DE op Zorgtotaal, waar men kan proeven, ervaren, ontmoeten en ontdekken.

Inspiratie op koffie-en theegebied in Studio DE
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Douwe Egberts Coffee Systems kiest voor deze aanpak ter ere van de Excellence – het nieuwste, kwalitatief meest hoogwaardige Cafitesse concept- dat in Studio DE zijn première beleeft. Hier wordt een ware belevenis gecreëerd om kennis te maken met de nieuwste en beste Cafitesse blend ooit, in combinatie met een koffiemachine die een lust voor het oog is. Ook de nieuwste innovaties van andere Douwe Egberts koffiezetsystemen kunnen worden bekeken en getest.

Mobiele koffievoorziening voor de zorg
In studio DE toont Douwe Egberts zijn nieuwste kwalitatieve oplossingen. Reinder Schortinghuis, segmentmanager Health & Care: “Speciaal voor de zorg zijn wij zeer verheugd de Coffee2You te presenteren, een mobiele koffievoorziening, ontwikkeld in samenwerking met temp-rite international. Hiermee kan nu overal ter plekke een verse kop koffie of thee worden gezet, zodat zorginstellingen hun gasten, patiënten of bewoners optimaal tegemoet kunnen komen.”

Douwe Egberts Coffee Systems heeft van 16 tot en met 18 maart 2011 ‘Studio DE’ op de beurs Zorgtotaal in de Jaarbeurshallen Utrecht gepresenteerd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels