nieuws

Kookdemonstratie op Zorgtotaal van Miele

Services

Tijdens de vakbeurs Zorgtotaal zal op de stand van Miele Professional (11C060) meerdere keren per dag kookdemonstraties geven worden. Deze kookdemonstraties zijn speciaal gericht op kleinschalig wonen.

Kookdemonstratie op Zorgtotaal van Miele

Steeds meer zorginstellingen maken de omslag naar kleinschalig wonen. Het bieden van een zorgomgeving waarin dementerende ouderen zich geborgen en veilig voelen, persoonlijk benaderd worden en zoveel mogelijk wonen zoals thuis. Eten en de manier waarop de maaltijd bereid en genoten wordt, zijn essentiële herkenningsmomenten voor zorgcliënten.
Ervaar zelf de smaak en het gemak waarmee de gerechten bereid worden in de apparatuur van Miele.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels