nieuws

Nieuwe warmtepompdrogers

Services

Tijdens de vakbeurs Zorgtotaal zal Miele Professional veel nieuwe innovaties en producten introduceren. Uniek zijn bijvoorbeeld de nieuwe Miele-droogautomaten met warmtepomptechniek.

Nieuwe warmtepompdrogers

De nieuwe warmtepompdroogautomaten met een capaciteit van 6,5-16 kg zijn echte kampioenen als het om energie besparen gaat. Met een verlaging van het energieverbruik tot wel 60% en korte programmatijden – tien kilo wasgoed in slechts 44 minuten – zijn ze voortreffelijk afgestemd op de eisen voor een efficiënte en professionele wasbehandeling en leveren ze een actieve bijdrage aan het beschermen van het milieu.

Ook wat flexibiliteit betreft zijn de warmtepompdrogers van Miele grensverleggend. Door de lage aansluitwaarden en het ontbreken van een afvoerleiding is een uitermate flexibele plaatsing mogelijk. Dit geldt vooral in situaties waarin de bouwkundige omstandigheden het opstellen van een luchtafvoerdroger niet of nauwelijks mogelijk maken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels