nieuws

Animo introduceert de nieuwe OptiBean

Services

Animo heeft een nieuwe invulling gegeven aan het begrip Bean-to-Cup. Het resultaat: De OptiBean. Een koffieautomaat met smaak. Onderscheidend in design, hoogwaardig in techniek.

Animo introduceert de nieuwe OptiBean

Voor de beste koffie die u maar kan schenken. Elk kopje versgezet met een heerlijk crèmelaagje. De basis voor vele koffievariaties. Eenvoudig te bedienen, makkelijk te onderhouden. Van roestvrij staal, dus duurzaam.

Wie met de OptiBean werkt, voelt zich even barista. Animo’s nieuwste automaat staat voor pure koffiebeleving. De koffiebonen worden gemalen waar u bij staat. Het espressosysteem maakt koffie in elke gewenste sterkte. Het resultaat is een heerlijke verse bonenkoffie voor de echte koffiegenieters.

Betrouwbare techniek
De OptiBean is gemaakt van kwaliteit. De grinder is Swissmade, het espressosysteem uiteraard Italiaans. De hoogwaardige rotatiepomp zorgt voor een perfecte crèmelaag. Samen de garantie voor koffie precies op smaak. De OptiBean is uitvoerig getest. Door en door betrouwbaar, klaar voor intensief gebruik.

Smaakmakend Design
Strak, eigentijds en robuust. Ook in design is de OptiBean de nieuwe standaard in Bean-to-Cup. De machine is herkenbaar Animo: modern roestvrij staal met subtiele details. Zoals de Optilight (led) verlichting – geheel naar eigen wens in te stellen. Ontworpen met gevoel voor smaak.

Duurzame keuze
Roestvrij staal is niet alleen onverwoestbaar, maar ook volledig recyclebaar. Alle componenten van de OptiBean zijn van hoogwaardig materiaal en hebben een lange levensduur. Bovendien let Animo standaard op het energieverbruik van elke machine. Zo levert de geïsoleerde roestvrijstalen drukboiler een besparing tot 50%. De zelfdenkende Energy Save Mode zorgt voor minder energiegebruik als er even geen koffie wordt gezet. De Optilight (led) verlichting is energiezuinig. Dat mag u ook verwachten van een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels