nieuws

Nieuwe XP Kooklijnen van Electrolux Professional

Services

Electrolux Professional introduceert XP, een nieuwe lijn modulaire kookapparatuur speciaal ontwikkeld om optimaal in te spelen op de sterk uiteenlopende behoeftes binnen de foodservice markt.

Nieuwe XP Kooklijnen van Electrolux Professional

Met de nieuwe 700XP en 900XP kooklijnen richt Electrolux zich erop om chefs ook vandaag de dag – een tijd waarin ruimtegebrek, milieubewustheid en een beperkt budget een grote rol spelen – geen concessies te hoeven laten doen op het gebied van koken.
De XP kooklijnen kenmerken zich dan ook door optimaal gebruik van het keukenoppervlak. Met meer dan 200 modellen in zowel gas als elektrische uitvoeringen bieden de 700XP en 900XP kooklijnen voor elk type professionele keuken de meest flexibele en ruime keuze aan indelingsmogelijkheden. De dieptes zijn respectievelijk 730 mm en 930 mm.
Meer info: www.electrolux.nl/foodservice

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels