nieuws

Micro-Snap van Hygiena detecteert E.Coli snel

Services

Met de nieuwe Micro-Snap van Hygiena is het mogelijk binnen zeven uur te testen of E.Coli aanwezig is op een oppervlak of in een levensmiddel.

Micro-Snap van Hygiena detecteert E.Coli snel

Bij een positief resultaat kan hetzelfde monster nog gebruikt worden voor typebepaling, bijvoorbeeld pathogeen EHEC. Er is volgens leverancier Gullimex geen laboratoriumapparatuur vereist, maar slechts een draagbare mini-incubator en een Hygiena bioluminometer. “Deze kan ook gebruikt worden voor hygiënecontrole op basis van ATP”, meldt Gullimex. “Een oplossing van Hygiena op basis van een gepatenteerde bioluminoscentie-reactie. Gevalideerd ten opzichte van de klassieke methode en eveneens beschikbaar in een versie voor bepaling van de aanwezigheid van Enterobacteriaceae (Coliformen) als hygiëne-indicator.
Meer informatie: www.gullimex.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels