nieuws

King Cuisine introduceert premier cru olijven

Services

King Cuisine, producent van koelverse internationale specialiteiten, breidt haar assortiment olijven uit met een aantal premium varianten.

King Cuisine introduceert premier cru olijven

King Cuisine breidt haar assortiment uit met vijf soorten olijven die behoren tot de top in hun land of zelfs de wereld. “Net als bij wijnen zijn bij olijven bodem, klimaat en productiewijze bepalend voor aroma, bouquet en body. Dat principe hebben wij vertaald naar een concept voor olijven van wereldklasse”, aldus René van Dijk, manager Benelux bij King Cuisine.

De langwerpige, groene Lucques is afkomstig uit de Franse Languedoc en valt op met zijn milde, nootachtige smaak. Volgens kenners is dit de beste tafelolijf ter wereld. De kleine, dieppaarse Italiaanse Gaeta heeft een intense, wijnachtige smaak. De groenbruine Siciliaanse Nocellara del Belica heeft juist een licht bitter karakter. De grote Gordal, afkomstig uit het Spaanse Andalusië, valt op door zijn stevige bite. De paarszwarte Kalamata olijf uit Griekenland smaakt rond, sappig en fruitig. King Cuisine’s ‘olijven van wereldklasse’ zijn vrij van conserveringsmiddelen en 21 dagen houdbaar. Er zijn geen kruiden en zo min mogelijk olie aan toegevoegd. Zo komt de karakteristieke smaak optimaal tot zijn recht. Daarnaast breidt King Cuisine ook haar assortiment gemengde en gevulde olijven uit.
Meer informatie: http://www.kingcuisine.eu/

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels