nieuws

Redbeans introduceert Beanmachine® Number Eight

Services

Na de introductie van de Number Nine lanceert Redbeans nu de Beanmachine Number Eight, een volgens de leverancier fraai gestileerde, professionele espressomachine.

Redbeans introduceert Beanmachine® Number Eight

“De Beanmachine Number Eight straalt het Amerikaanse retrogevoel uit. De Number Eight is met zijn klassieke lijnen en moderne technologie een machine die zowel elegant als praktisch is. De programmeerbare drukknoppen maken de Number Eight gebruiksvriendelijk en de constante controle van de temperatuur zorgt er voor dat je keer op keer de perfecte espresso maakt.” De Number Eight is leverbaar in een 2-groeps of 3-groeps versie. De bonen van Redbeans zijn handgeplukt en biologisch geteeld.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels