nieuws

Honig raadpleegt chefkoks

Services

Honig Professional gaat dertig chefkoks raadplegen bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Het nieuwste product dat in september zal worden geïntroduceerd is in samenwerking met het kokspanel.

Honig raadpleegt chefkoks

Niemand die Honig Professional beter kan adviseren bij het ontwikkelen van producten voor de professionele keuken, dan de chefkoks die daar dagelijks in staan. Zij weten immers als geen ander hoe het werkt in de keuken. En wat ze daar goed kunnen gebruiken.

Daarom heeft Honig Professional 30 chefkoks uit de praktijk gevraagd deel te nemen aan het Honig Professional Kokspanel. Dat is het ideale klankbord bij het ontwikkelen van nieuwe producten. De koks staan aan de basis van nieuwe productideeën, nemen deel aan proefsessies en adviseren bij het ontwerpen van een praktische verpakking.
Het nieuwe droge soepassortiment dat Honig Professional in september zal introduceren is het eerste resultaat van de samenwerking met het Honig Professional Kokspanel. Met dit assortiment  biedt Honig Professional voor elke situatie een smaakvolle en praktische oplossing.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels