nieuws

Albron Catering introduceert KEES

Services

Albron Catering brengt een alternatief voor kaas op de markt. KEES wordt gelanceerd tijdens de Week van de Smaak. Medewerkers van bedrijven en zorginstellingen kunnen vanaf dat moment kennismaken met het nieuwe broodbeleg.

Albron Catering introduceert KEES

KEES is een kaas die minder verzadigd vet en minder zout bevat dan reguliere kaas. De kaas bestaat sinds 2009, maar was tot nu toe alleen verkrijgbaar bij kaasspeciaalzaken.

Volgens keesmaker Marc van Wanroij bevat de kaas 60 procent minder verzadigd vet. “KEES is ook geschikt voor iedereen die op zijn of haar cholesterol moet letten”, aldus van Wanroij.

“KEES is een goed voorbeeld van een gezond en duurzaam product. In de eerste veertig restaurants waar we de kaas de afgelopen maanden getest hebben, is het zeer positief ontvangen door onze gasten”, aldus Rogier Claessens, manager marketing Public Sector bij Albron.

KEES is straks verkrijgbaar bij meer dan 500 locaties in Nederland.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels