nieuws

Maggi maakt de lekkerste tomatensoep

Services

De Tomatensoep van Maggi smaakt het best. Dat blijkt uit een onafhankelijk soepenonderzoek van onderzoeksbureau Rogil. Het onderzoek is uitgevoerd onder Belgische en Nederlandse chefs en souschefs uit instellingen en horecazaken.

Maggi maakt de lekkerste tomatensoep

De 90 testpanelleden beoordeelden de soepen van de drie grote aanbieders voor in de professionele keuken onder andere op smaak, textuur en koopintentie. De smaken die werden getest, zijn broccolisoep, champignonsoep, aspergesoep, tomatensoep en uiensoep.

“Tijdens het onderzoek hebben we de eindgebruikers de soepen blind laten proeven. De tomatensoep van Maggi kwam hierbij als overall winnaar uit de bus, gebaseerd op onder meer smaakervaring, textuur en kleur”, aldus Ludovic Depoortere van onderzoeksbureau Rogil.

Paul den Dunnen, marketing manager van Nestlé Professional, is blij met het resultaat. “Maggi heeft als doel een betrouwbare partner in de keuken te zijn voor iedere kok”, aldus de manager.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels