nieuws

Inschrijven Zorgvoorwaskracht nog een week mogelijk

Services

Steeds meer bewoners van verzorgings- en verpleeghuizen kunnen de kosten van de was niet meer betalen. Wat zijn de beste oplossingen voor de bewassing in de zorg? Over dit onderwerp zal worden gediscussieerd tijdens het symposium Zorgvoorwaskracht van LOC Zeggenschap in zorg en het vakblad Zorginstellingen. Inschrijven is nog een week mogelijk.

Inschrijven Zorgvoorwaskracht nog een week mogelijk

Tijdens het symposium praten locatiemanagers, facilitair managers en leden van cliëntenraden aan de hand van praktijkvoorbeelden over de beste oplossingen voor de bewassing in de zorg: in huis wassen, uitbesteden of beide?

Op het symposium presenteert het Nibud de cijfers van haar onderzoek naar waskosten in zorginstellingen. Verder vertelt logistiek consultant Simon Roelofs meer over vijf verschillende gebruiksconcepten en geeft duidelijk aan wat de voor- en nadelen van elk concept zijn. Plaatsvervangend LOC-directeur Marthijn Laterveer bespreekt de ervaringen van de cliëntenraden en de mogelijkheden om cliënten meer te betrekken bij de was.

Het symposium Zorgvoorwaskracht vindt plaats op donderdag 22 maart in het Miele Inspirience Centre in Vianen. Aanvang 10.00 uur en afsluiting 15.00 uur. Inschrijven is nog een week mogelijk via deze link.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels