nieuws

Kick! Food heeft twee nieuwe lijnen

Services

K!CK Food voert vanaf maart dit jaar een tweetal gloednieuwe lijnen. Met de komst van Cuisine Pro en Edition Culinaire is het assortiment versterkt met een geheel nieuw gamma aan kruiden, fonds, bouillons, soepen, sauzen en aardappelproducten.

Kick! Food heeft twee nieuwe lijnen

De samenwerking met Haco Swiss is volgens het bedrijf een waarborg voor een culinair en economisch succes. Daarnaast heeft K!ck Food een nieuwe vestiging geopend aan de Laan Corpus den Hoorn in Groningen. K!ck Food is een leverancier van hoogwaardige voedingsproducten die een bijdrage leveren aan een gezonder eetpatroon. Andere vestigingen zijn te vinden in Amsterdam, Mijdrecht (magazijn) en Groningen.

Meer informatie: www.kickfood.com

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels