nieuws

JOMO Foodservice breidt diepvriesassortiment Clean Label uit

Services

Met de nieuwe diepvriesproducten van Karl Kemper bouwt JOMO Foodservice verder aan haar assortiment met Clean Label. Karl Kemper heeft een uitgebreid Clean Label-assortiment van vlees en gevogelte, groentespecialiteiten, fingerfood en pannenkoeken.

JOMO Foodservice breidt diepvriesassortiment Clean Label uit

Het Clean Label houdt in dat de producten vrij zijn van synthetische E-nummers, smaakversterkers, genetische manipulatie, conserveringsmiddelen en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Voorbeelden van het Karl Kemper-assortiment zijn de voorgegaarde Wiener kipschnitzel van 80 gram per stuk en de voorgegaarde kipfilet van 100 gram per stuk. Via de website www.jomo-foodservice.nl is een proefpakket aan te vragen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels