nieuws

Zorgcentrum Ielânen geniet van ontbijtbuffet

Services

De bewoners van woonzorgcentrum Ielânen in Sneek zijn vorige week verrast met een Brabants ontbijtbuffet. Het ontbijt werd aangeboden door Be Social, een initiatief van Zwanenberg Food Group, Arla Foods en Van Hoeckel.

Zorgcentrum Ielânen heeft de derde prijs ontvangen in de categorie Verpleging & Verzorging op het Nationaal Gastvrijheidscongres 2012.

“Na dit succes zijn we verheugd met het initiatief van Be Social om onze bewoners op deze wijze in het zonnetje te zetten”, zegt Ton Renckens, locatiemanager van Ielânen. “We hebben en actief verenigingsleven waar het sociale aspect duidelijk naar voren komt. Het ontbijt, en de maaltijd in het algemeen, is bij uitstek een moment van sociale contacten voor cliënten.”

Met deze acties hoopt Be Social anderen te inspireren en vooral aan te zetten tot het zelf uitvoeren van leuke acties en slimme oplossingen voor cliënten van zorginstellingen.

Op 21 juni vindt het Be Social evenement in Heerenveen plaats. Iedereen kan zich tot 20 juni aanmelden op www.be-social.info of via contact@be-social.info.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels