nieuws

Gratis luisterboeken voor patiënten Vlietland Ziekenhuis

Services

Patiënten kunnen tijdens hun verblijf in het Schiedamse Vlietland Ziekenhuis gratis luisteren naar literatuur via hun multimediaterminal. De bibliotheek Schiedam stelt haar collectie luisterboeken beschikbaar voor de ziekenhuispatiënten.

Gratis luisterboeken voor patiënten Vlietland Ziekenhuis

Patiënten konden al gebruik maken van televisie en internet aan het bed dankzij de multimediaterminals van Ascom. Nu hebben ze ook toegang tot de laatste boeken uit de collectie van de bibliotheek in Schiedam. Op het scherm dat bij het bed hangt, maken patiënten hun keuze. Daarna kunnen ze met koptelefoon op genieten van het boek van hun voorkeur.

Het Vlietland Ziekenhuis is het eerste ziekenhuis in Nederland dat luisterboeken op deze manier aanbiedt. Het beschikbaar maken van de boeken is het begin van een samenwerking tussen het ziekenhuis en de bibliotheek.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels