nieuws

Redbeans introduceert: de nieuwe Beanmachine Small

Services

Redbeans heeft de Redbeans Beanmachine Small geïntroduceerd. Het gaat om een compacte volautomatische espressokoffieautomaat, een alleskunner.

Redbeans introduceert: de nieuwe Beanmachine Small

“Verse bonen, direct gemalen, onder druk gezet: voor echt lekkere koffie. Prima geschikt voor winkels, kleine kantoren of pantry’s”, meldt de leverancier. “Met één druk op de knop een heerlijke koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato, warme chocolademelk of heet water voor thee. Tien keuzetoetsen. Uniek is de kannenfunctie: met één druk een klein kannetje echt verse koffie (1 liter).” Readbeans geeft aan dat de 32 centimeter brede machine eenvoudig is in onderhoud, schoonmaken en bijvullen.
Meer informatie: www.redbeans.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels