nieuws

Traplift in design naar keuze voor elk interieur

Services

ThyssenKrupp Encasa biedt met nieuwe designopties meer mogelijkheden om een traplift aan te passen naar individuele wensen.Voortaan wordt de traplift niet alleen nauwkeurig afgestemd op ieder type trap, maar ook op elk type interieur. De bekleding van de Swing-traplift is vanaf nu namelijk verkrijgbaar in diverse materialen en dessins in verschillende kleuren. De stoel en […]

Traplift in design naar keuze voor elk interieur

ThyssenKrupp Encasa biedt met nieuwe designopties meer mogelijkheden om een traplift aan te passen naar individuele wensen.Voortaan wordt de traplift niet alleen nauwkeurig afgestemd op ieder type trap, maar ook op elk type interieur.

De bekleding van de Swing-traplift is vanaf nu namelijk verkrijgbaar in diverse materialen en dessins in verschillende kleuren. De stoel en de rail kunnen bovendien ook in verschillende kleuren worden uitgevoerd. De trapliften van ThyssenKrupp Encasa zijn eenvoudig aan te passen op allerlei soorten trappen, zowel binnen- als buitenshuis en op rechte trappen en trappen met bochten. Hierdoor is er voor iedere woonsituatie wel een oplossing mogelijk.

“Het belangrijkste is natuurlijk dat de lift de bewoner voorziet van een comfortabele en veilige manier om van beneden naar boven te komen en vice versa”, zegt Arina van Oost, managing director van ThyssenKrupp Encasa Nederland. De sfeer en het interieur van een woning dragen echter ook voor een groot deel bij aan de mate waarin woongemak en comfort worden ervaren. De Swing traplift kan zeker met onze nieuwe designopties echt iets toevoegen aan de totale woonervaring.”

Meer info: Mijntraplift.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels