nieuws

Gaarautomaat met ongekende mogelijkheden

Services

Met de Multi van ACLO, een universele bak-, braad- en gaarautomaat, kan één persoon grote hoeveelheden schnitzels, hamburgers, braadworsten en biefstukken, maar ook visfilets, kibbeling, lekkerbekjes, frites en andere aardappelproducten bereiden.

Gaarautomaat met ongekende mogelijkheden

Met een bak- en braadoppervlak van twee keer 1410 x 600 cm is het mogelijk om een zeer hoge productie te behalen. Met een geringe hoeveelheid olie of vetstof kan op twee boven elkaar geplaatste braadniveau’s met een ‘omkeer/omdraaizone’ perfecte eindresultaten behaald worden. Een rooster met lekbak zorgt ervoor dat ongeregeldheden in de olie of vetstof continue verwijderd worden. Tevens zijn er vier afzonderlijke regelzones voor de temperatuur, welke instelbaar zijn van 120 tot 200 °C . De Multi is verder uitgerust met een elektronische temperatuurregeling met digitale aanduiding.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels