nieuws

Unieke Italiaanse slavarianten uit ‘mijn moestuin’

Services

Groothandel en importeur Vroegop-Windig heeft twee nieuwe slacombinaties in het assortiment opgenomen. Het gaat om verfrissende mixen van krokante rode radicchio en veldsla (Alpina mix) of rucola (Piogetta mix).

Unieke Italiaanse slavarianten uit ‘mijn moestuin’

De slavarianten komen van de Italiaanse leverancier Mioorto (‘mijn moestuin’), waar de sla bijna dagelijks wordt gewassen, verpakt en naar Vroegop-Windig vervoerd. Het assortiment bestaat uit diverse varianten waaronder rucola, veldsla, mesclun en red chard.

Mioorto is een coöperatie van verschillende producenten uit het zuiden van Italië die zorgen dat er het hele jaar door voldoende kwalitatief aanbod is.Het bedrijf, gelegen in de buurt van Bergamo en al generaties lang actief in de traditionele landbouw, heeft zich sinds 1991 volledig gericht op de keten van vers gewassen en verpakte bladgroenten en kruiden. Zowel de kwaliteit als feit dat ze al gewassen zijn, maakt de salades onderscheidend in de markt.

Vroegop-Windig vervult al meer dan 70 jaar een belangrijke rol in de aardappelen, groenten en fruit sector. Naast groothandel en importeur van (biologische) AGF is het bedrijf logistiek dienstverlener en in het bezit van een eigen snijderij.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels