nieuws

Winterhalter introduceert nieuwe vaatwasmachines

Services

Vaatwasspecialist Winterhalter presenteert de doorschuifvaatwasmachines uit de PT-serie, volgens het bedrijf de nieuwe standaard in de markt.

Winterhalter introduceert nieuwe vaatwasmachines

Winterhalter heeft de nieuwe PT-serie in drie verschillende machineformaten ontwikkeld. Afhankelijk van de beschikbare ruimte, type vaatwerk en overige eisen kan de zorginstelling kiezen tussen de PT-M, PT-L en PT-XL. Dankzij de verschillende afmetingen kunnen servies, pizzaborden, dienbladen en euronormkratten probleemloos gewassen worden. Afhankelijk van het vaatwerk en de vervuilingsgraad kan uit drie standaard programma‘s worden gekozen. Programma’s voor vaatwerk, bistro, glazen of bestek behoren tot de mogelijkheden.

Door de selectie van het betreffende programma past VarioPower de waskracht automatisch aan het vaatwerk en de vervuilingsgraad aan. In combinatie met de elliptische wasvelden met geïntegreerde was- en naspoelsproeiers wordt het gehele oppervlak van het vaatwerk bereikt. De nieuwe gepatenteerde full-flowfiltratie filtert het waswater volledig door het door een fijnmazig filtersysteem te leiden. Bovendien verwijdert de beproefde Mediamat door middel van centrifugaalkracht ook het fijnste vuil. Een vertroebelingssensor controleert voortdurend de kwaliteit van het waswater.

Meer info: winterhalter.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels