nieuws

Een nieuw jaar, dus een nieuwe naam voor Deli XL

Services

Deli XL gaat vanaf heden als Bidvest Deli XL door het leven. Dat heeft de groothandel bekendgemaakt.

Een nieuw jaar, dus een nieuwe naam voor Deli XL

Met de naamswijziging introduceert Deli XL de naam van haar moederorganisatie nadrukkelijker op de Nederlandse markt. De nieuwe naam zal geleidelijk worden doorgevoerd op alle uitingen van de organisatie.

Naamswijziging

Dick Slootweg, algemeen directeur Bidvest Deli XL over de naamswijziging: “Wij maken sinds 2005 onderdeel uit van de Zuid-Afrikaanse Bidvest Group. Zij stimuleerden ons om te werken aan transparantie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De foodservicebedrijven van Bidvest zijn inmiddels in 16 landen actief. Met het vertrouwen dat wij krijgen transformeren wij tot een klantgerichte onlinegroothandel. Om deze belangrijke rol van onze moederorganisatie te benadrukken voeren wij voortaan ‘Bidvest’ voor ‘Deli XL’: Bidvest Deli XL.”

Zuid-Arika

Bidvest Deli XL maakt deel uit van The Bidvest Group Limited (Bidvest). Deze internationale service-, handels- en distributiemaatschappij heeft bedrijven op vijf continenten en meer dan 140.000 medewerkers. Bidvest is genoteerd aan de beurs in Johannesburg, Zuid-Afrika (JSE). Bidvest Deli XL valt in de divisie Bidvest Foodservice, waarin de foodserviceactiviteiten zijn opgenomen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels