nieuws

Eerste prijs voor Food Connect

Services

Op een sportieve manier samenwerken met normale omgangsvormen leidt tot meer werkplezier en minder stress. Tot die conclusie kwam ook de jury van het Ministerie van Sociale Zaken, die daarom aan Food Connect de vakjuryprijs toekende tijdens de Nationale Goede Praktijken Competitie 2014.

Eerste prijs voor Food Connect

Minister Lodewijk Asscher overhandigde persoonlijk de prijs aan directieleden Wim Swier en Benno Schildkamp. Hiermee vertegenwoordigt Food Connect, namens Nederland, de inzending voor de European Good Practice Awards in april 2015 in Letland.

Voorbeeld

De jury ziet in Food Connect, een landelijke aanbieder van verse maaltijden, een uitblinkend voorbeeld van een bedrijf dat mede door zijn platte organisatie structuur het werkplezier van zijn medewerkers vergroot en onnodige stress voorkomt. Het grondbeginsel van het bedrijf is, naast het koken en bezorgen van lekker en gezond eten, dat medewerkers zich thuisvoelen en zichzelf kunnen zijn.

Meer info: foodconnect.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels