nieuws

Jumbo-assortiment bij Huuskes

Services

Huuskes, maaltijdleverancier voor zorgorganisaties, gaat vanaf deze maand het complete assortiment droge kruidenierswaren van Jumbo voeren. Beide bedrijven zien sterke groeikansen in de intramurale en extramurale zorgmarkt.

Jumbo-assortiment bij Huuskes

“Het aanbieden van een volwaardig assortiment foodservice en retailproducten is voor Huuskes een belangrijke nieuwe stap in een snel veranderende markt,” aldus Gerben Hengeveld, marketing & new business manager van Huuskes. “We zien erg veel waarde in deze samenwerking met Jumbo voor nu en in de toekomst.

Huuskes biedt nu Jumbo-huismerkproducten aan op winkelprijsniveau. Hengeveld: “Hiermee kunnen we als totaalleverancier volledig inspelen op de behoefte van onze relaties en daardoor optimaal invulling geven aan alle voedingsconcepten in de zorg.”

Lees ook: ‘Samenwerking Jumbo, Mediq Apotheek en Amphia Ziekenhuis’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels