nieuws

App voor maaltijden kleinschalige zorg gelanceerd

Services

Leverancier Huuskes heeft de app Eten & Zo voor de kleinschalige zorg geïntroduceerd. De app moet een ‘digitale kookassistent’ zijn voor medewerkers en bewoners.

App voor maaltijden kleinschalige zorg gelanceerd

De app ondersteunt en faciliteert gebruikers bij de dagelijkse organisatie van lekker en verantwoord eten en drinken, aldus Huuskes. Medewerkers en bewoners krijgen tips en ideeën aangeboden die aansluiten bij de dagelijkse praktijk in de kleinschalige zorg, zowel voor kant-en-klare maaltijdcomponenten als vers gekookte maaltijden.

De app beschikt, naast recepten, over een boodschappenassortiment van ruim vierduizend artikelen en veel productinformatie. Een budgettool moet gebruiker helpen met de kostenbeheersing en bewustwording.

Leestip: De laatste ontwikkelingen op het gebied van kleinschalig wonen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels